Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γνωρίζετε ότι...

Από το βιογραφικό του Γιάννη Μελά
Απόσπασμα
"Το 2012 υπήρξε για το Γιάννη Μελά έτος ευθύνης, συνέπειας και σημαντικών αποφάσεων. Από νωρίς είχε διαπιστώσει ότι η Δημοτική Αρχή άρχισε να εξοκείλει και να εγκαταλείπει τις διακηρυγμένες θέσεις της για διαφανή οικονομική διαχείριση, ανοιχτή κοινωνική πολιτική ίσω ευκαιριών και αναπτυξιακές πρωτοβουλίες για το συμφέρον της πόλης. Στις αλλεπάλληλες επισημάνσεις, προτάσεις και πρωτοβουλίες του, η δημοτική αρχή ύψωσε ένα αδιαπέραστο τείχος συνεχίζοντας την ολέθρια οικονομική και κοινωνική της πολιτική με τα γνωστά στο πανελλήνιο πλέον τραγικά αποτελέσματα".
(τηρήθηκε η ορθογραφία της πηγής)

Η πηγή είναι το σάιτ
http://edokorydallos.blogspot.com/ που στη συνέχεια αναφέρει για τη διοίκηση Κασιμάτη τα εξής:




Προς επιβεβαίωση της απόλυτης ακρίβειας των ανωτέρω πατήστε εδώ


Όσοι θέλετε να τον ψάξετε για να τον ψηφίσετε στις δημοτικές εκλογές το Μάη, μην τον ψάχνετε στο ψηφοδέλτιο του ΕΔΩ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, είναι στο ψηφοδέλτιο του Στ. Κασιμάτη γιατί αδελφοποιήθηκαν ξανά, έδωσε μάλιστα και μια συνέντευξη σε μια εφημερίδα και εξηγεί πόσο καλός είναι ο Σταύρος και τι ωραία που νοικοκύρεψε τα οικονομικά. Κάνει και μια πολύ ωραία ανάλυση με την οποία δυσφημίζει την απλή αναλογική και το νόμο τογκλεισθαίνυ για την αυτοδιοίκηση που ναι όλη αυτή η κριτική που κάνει και το ΚΙΝΑΛ στο οποίο γύρισε με 200 και βάλε νοματαίους εκλέκτορες, θα πάει, μπορεί και στο συνέδριο τώρα το έκτακτο, μπορεί να βγει και στην Κεντρική Επιτροπή να εκφράσει το αντιμνημονιακό τό μέτωπο που καμωνότανε κατά περίπτωση και το 2014.

Ο Γιάννης είναι και πάλι φυσικός διάδοχος του Σταύρου, κανονικά, όπως παλιά, πριν γίνει αυτή η μικροπαρεξήγηση του 2012 που ο ένας έλεγε ότι ο Δήμαρχος είναι εργολάβος και ο άλλος έλεγε ότι δε φοβάται τις απειλές της νύχτας και το πριγκιπάτο της πλατείας.  

Είναι όμως το πιο καταπληκτικό ότι ο Γιάννης κατόπιν αυτών ποζάρει υποψήφιος με βασικό σύνθημα "γνωριζόμαστε" στην καινούρια ιστοσελίδα facebook το οποίο αγαπά να βάζει στο εξώφυλλο των εντύπων του.

  


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιός ρωτάει;

Ψηφίζουμε Δήμαρχο ή ΕΡΓΟΛΑΒΟ στον Κορυδαλλό?? Ποιος ρωτάει; κλικ εδώ να δείτε ποιος ρωτάει http://tsouxtrafreepress.blogspot.com/2014/05/blog-post_4716.html

Μιά μονοσταυρία την αξίζει.

Αν δεν είχα και εσένα. Πέντε ανθρώπους φέρνει, δέκα διώχνει αυτός. Διάλυσε πρώτα το Χρήστου, τώρα έκανε μπάχαλο και τον Κασιμάτη. Οι 16χρονοι πρέπει να τον προσέχουν σαν τα μάτια τους.

Σσσσ σστ μη Μελάς βάζω τηγάνι.

Κρατάει και πρακτικά η συμμορία που συνεδριάζει 2 φορές το μήνα με μοναδικό αντικείμενο πώς θα τηγανίσει το Δήμαρχο Κασιμάτη πριν από τις επόμενες εκλογές; Σσσσ σστ μη μιλάς θα μας ακούσουν! Οι φατσούλες είναι άχεστες όπως εμφανίζονται στη σελίδα του συνδυασμού και ότι λάθη έχουν φταίνε αυτοί που τα κάνανε