Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Χρίσμα; Τι Λοζάνη τι Κοζάνη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιός ρωτάει;

Ψηφίζουμε Δήμαρχο ή ΕΡΓΟΛΑΒΟ στον Κορυδαλλό?? Ποιος ρωτάει; κλικ εδώ να δείτε ποιος ρωτάει http://tsouxtrafreepress.blogspot.com/2014/05/blog-post_4716.html

Μιά μονοσταυρία την αξίζει.

Αν δεν είχα και εσένα. Πέντε ανθρώπους φέρνει, δέκα διώχνει αυτός. Διάλυσε πρώτα το Χρήστου, τώρα έκανε μπάχαλο και τον Κασιμάτη. Οι 16χρονοι πρέπει να τον προσέχουν σαν τα μάτια τους.

Στον Κορυδαλλό, κομμένος τελικά ο Κασιμάτης και από το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ.

Ισχύει, αναφέρθηκε από πολύ ψηλά και εντελώς τυχαία το blog είναι αποδέκτης αυτής της πληροφορίας: Δεν θα ανακοινωθεί ποτέ στήριξη του ΠΑΣΟΚ στο συνδυασμό του κ. Σταύρου Κασιμάτη. Μετά την απώλεια στήριξης από τη ΝΔ, έκλεισε αρνητικά και το ενδεχόμενο να δοθεί στήριξη από το ΠΑΣΟΚ. Προηγήθηκαν πολλές και οργανωμένες διαρροές προαναγγελλίας αυτής της στήριξης που τελικά ποτέ δεν θα έρθει. Η παράταξη του Δήμαρχου έχει γεμίσει τώρα με διστακτικούς και αναχωρητές και το κλίμα είναι βαρύ. Πολλά πήγαινε έλα, έκτακτες συσκέψεις, γκρίνιες, πανικός, του φεύγουν άνθρωποι από όλες τις πλευρές. Τα αποτελέσματα αυτής της εξέλιξης θα είναι χειροπιαστά την άλλη Τετάρτη, παρά το ότι οι τεχνητές διαρροές για στήριξη ίσως συνεχιστούν μέχρι τότε. Οι εφημερίδες έχουν πια τυπωθεί. Η απόφαση όμως δεν μπορεί να αλλάξει. Κόπηκε! Και κόπηκε από πολύ ψηλά.